Vitaminok és ásványi anyagok

A vitaminok szerves vegyületek amelyek kis mennyiségben, de nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára az egészséges működéshez. A vegyes táplálkozás általában fedezi a szervezet vitamin, nyomelem, ásványi anyag szükségletét, de a mai világban az élelmiszerek kezelése, tárolása csökkenti a vitamin és az ásványianyag tartalmukat. Sajnos a modern élet káros hatásai mint a stressz, a káros szokások (kávézás, dohányzás, alkohol fogyasztás stb.) valamint a környezeti ártalmak víz-, zaj-, levegőszennyezés mind velejárója a szervezet megnövekedett vitamin és nyomelem igényének. 

Az USA medical étrend-kiegészítők között megtalálhatjuk a nők és a férfiak számára készített multivitaminokat is 12 vitaminnal és 7 féle ásványi anyaggal, nyomelemmel

A vitaminkészítmények összetevői között szerepel az A-vitamin, C-vitamin, D-vitamin, E-vitamin, B1-vitamin, B2-vitamin, B3-vitamin, B6-vitamin, B12-vitamin, B5-vitamin.

Az ásványi anyag tartalmú készítmények összetevői között szerepel a Kalcium, Folsav, Biotin, Magnézium, Cink, Szelén, Réz, Mangán, Króm, Molibdén.

A megbízhatóságot előírás szerinti forgalomba hozatal, laborellenőrzés, OGYÉI engedély és a szükséges tanúsítványok garantálják.
Nézet:
Sorrend: