Prémium minőségű Blood Sugar Ultra kapszula
OGYÉI Notifikációs Szám - 24434/2020
Kiszerelés: 60 db
Ízhatása: semleges
Származási ország: USA
Mire jó?
- Vércukorszint kiegyensúlyozása
A BLOOD SUGAR ULTRA kapszulánk szénhidrát anyagcserét támogató gyógynövények keveréke, mely segítséget nyújthat az ingadozó vércukorszint normál értéken tartásában.
Az inzulintermeléssel kapcsolatos zavarok, az ingadozó, magas vércukorszint az egész világon komoly egészségügyi problémát jelent, hiszen a legtöbb esetben ez a probléma krónikus betegségekhez, pl. diabeteshez vezet. A betegségek megelőzése érdekében fontos rendszeresen ellenőrizni a vércukorszintünket. A BLOOD SUGAR ULTRA megbízható, segítő társ lehet az instabil cukorszint kezelésében. Étrend-kiegészítőnk kizárólag gondosan összeválogatott, természetes alapanyagokat, antidiabetikus hatású gyógynövények keverékét, a szénhidrát anyagcsere normál működéséhez szükséges vitaminokat és ásványianyagokat tartalmaz.
A BLOOD SUGAR ULTRA az egészséges életmód kiegészítéseként természetes módon segít stabilizálni a vércukor szintet, annak érdekében, hogy minimalizáljuk, megakadályozzuk a magas vércukor szint okozta további egészségkárosodásokat.
Használata természetes módon szabályozza a vércukorszintet, ezzel egyidőben segít megőrizni a test energiáját. Hozzájárul, hogy fogyasztója egész nap aktív, energikus, és fitt maradjon.
Összetevőinek köszönhetően segíti az immunrendszer működését, antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatású.
A BLOOD SUGAR ULTRA alkotóelemei sok esetben egyenként is alkalmasak lehetnek egyes vércukorral kapcsolatos problémák megoldásában, azonban a benne található gyógynövények keveréke könnyen fogyasztható módon, többszörös hatással segíthet.
Fontosabb alkotóelemek:
Biotin: segít a normál vércukorszint eléréseben azáltal, hogy emeli a glükózfelvételt az izomsejtekben, növeli az inzulintermelést, támogatja a glikogénszintézist. Magas dózisban csökkenti a diabeteszes neuropátia tüneteit.
C-vitamin: késlelteti a diabeteszes szövődmények kialakulását, valamit javítja a glükózháztartást.
E-vitamin: sejtvédő hatása miatt lassítja az inzulintermelő sejtek pusztulását. Javítja az inzulin hatékonyságát.
Króm: nélkülözhetetlen ásványi anyag, ami alkalmas az inzulinszint csökkentésére. Javítja a vércukor anyagcserét. Feldogozott élelmiszerekből általában elvész, ezért pótlása étrendkiegészítőkkel szükséges.
Banaba: a Délkelet-Ázsiai növény több bioaktív vegyülettel is rendelkezik. Leveleit évszázadok óta használja a keleti gyógyászat a cukorbetegség kezelésére. Antidiabetikus tulajdonságai mellett erős antioxidáns, koleszterincsökkentő, és elhízás gátló hatású.
Balzsamkörte: a növény olyan tulajdonságokkal rendelkezik, melyek az inzulinhoz hasonlóan viselkednek. Segítheti a sejteket a glükóz felhasználásban és azok izmokba juttatásában.
Gurmar: hatóanyagai lassítják a glükóz bejutását az emésztőrendszerből a véráramba.
Édesgyökér: A medvecukor ismert alapanyaga, mely antidiabetikus hatású, csökkenti a vér cukorszintjét, valamint a gyulladást.
Cickafark: jól ismert gyógynövény melynek inulin tartalma hasznos lehet a cukorproblémáknál, ugyanis energiahordozóként fruktózzá alakul. Az inulin egy természetes hormon, mely hosszabb ideig marad a gyomor- és bélrendszerben, így telítettségi állapotot idéz elő, csökkenti az étvágyat.
Eperfa levél: az ókori Kínában szárított eperfa levelet forró vízben főztek, hogy teát készítsenek belőle a cukorbetegség kezelésére. Korunkban azonban a modern extrakciós módszerek már képesek maximalizálni a hatóanyagok hypoglikémiás hatásait. A faeper leveléből származó poliszacharidokról kutatások kimutatták, hogy csökkentik a vér glükóz szintjét, javítják a glükóztoleranciát, és növelik a máj glükogén tartalmát, szabályozzák a cukorbetegek glükóz anyagcseréjét. Az eperfalevél kivonat egyes vegyületei képesek indukálni a béta-sejtek regenerációját.
Guggul: ázsiai gyógyászatban használt növény, mely a cukorbetegség mellett további velejáró problémákra is hatással vannak, mint például a magas vérnyomás, a metabolikus szindróma vagy az elhízás. Javítja az inzulintermelést az által, hogy védi a hasnyálmirigy béta-sejtjeit, segíti a cukorbetegség tüneteinek szabályozását.
Fahéj: antioxidáns hatású világszerte ismert fűszernövény, mely növeli a szervezet inzulinérzékenységét, hatékonyabbá teszi az inzulint a glükóz sejtekbe történő bejuttatásába.