Multivitaminok

A vitaminok szerves vegyületek amelyek kis mennyiségben, de nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára az egészséges működéshez. A vegyes táplálkozás általában fedezi a szervezet vitamin, nyomelem, ásványi anyag szükségletét, de a mai világban az élelmiszerek kezelése, tárolása csökkenti a vitamin és az ásványianyag tartalmukat. Sajnos a modern élet káros hatásai mint a stressz, a káros szokások (kávézás, dohányzás, alkohol fogyasztás stb.) valamint a környezeti ártalmak víz-, zaj-, levegőszennyezés mind velejárója a szervezet megnövekedett vitamin és nyomelem igényének. 
A multivitaminok ezen megnöveked igény kiszolgálására alkalmasak a komplex összetételüknek köszönhetően megfelelő mennyiségű napi adagot tartalmaznak a kiegyensúlyozott táplálkozás mellett. 
Az USA Medical multivitamin készítmények természetes és vegyszermentes összetevőkkel, kiváló minőségben és összetételben készülnek. Kitűnő kombinációban tartalmazzák a vitaminokat, növényi kivonatokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket. 
Nézet:
Sorrend: